Útmenti-Lak Szentkirály - www.utmentilak.hu - Programok az egész családnak! - Lovastáborozás - Kecskemét


Útmenti LAK

Minden ami a nyugodt pihenéshez kell. 
 
RETI Hungary Kft. - Mindenünk a Huzal!
Az Útmenti Lak számos szabadidős programot nyújt. Fiatal és idősebb vendégeink egyaránt megtalálják a számukra megfelelő pihenési, sportolási, szórakozási lehetőséget. Sportolási lehetőség: pingpong, csocsó, röp-labdapálya

Fűtött, kültéri 8x4 m-es medencével rendelkezünk, ezen felül lehet bográcsozni, grillezni és kemencében sütni is. Természetesen lovaglási, kocsikázási lehetőséget is biztosítunk (előzetes egyeztetés alapján).

Vendégeinket bor és pálinka, valamint házi készítésű sajtok és ételek kóstolójával kényeztetjük (szintén előzetes egyeztetés alapján).
"Amikor párommal és kisfiammal megláttunk egy békés, csendes tanyát az út mentén Kocsér határában, azonnal tudtuk, hogy itt elkezdődött valami. Sok-sok fáradságos, ámbár örömteli hét után készült el az ÚTMENTI-LAK.

Minden ide érkezéskor újraéljük gyermekkorunk élményeit, érezzük nagyanyáink puha kezét, halljuk apáink intelmét. Itt minden értünk van, nincs zaj, lárma és dörömbölés csak végtelen csend. Jó szívvel várunk Mindenkit, akit erre vágyik, mi már tudjuk, hogy mi is ez."

Hriagyelné Balla Vera


RETI Hungary Kft. - Mindenünk a Huzal!


Bemutatkozás

 
 
 
 

Naptárunkban nyomon követheti eseményeinket, táborainkat, illetve kiszemelheti az Önnek legszimpatikusabb időpontot, hogy ellátogasson hozzánk.

Természetesen kérjük Önöket, hogy időpont foglalás miatt vegyék fel velünk a kapcsolatot, a megadott elérhetőségeinken. Ez azért is fontos, mivel számos olyan szolgáltatást kínálunk vendégeink részére, amelyek gondos előkészületeket igényelnek.
 
 
 
 

Útmenti-Lak

H-6031 Szentkirály, Olasz dűlő 82.
www.utmentilak.hu
Mobil: +36 / 20 / 559-3082

Nyitva: - Érdeklődjön!